Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Maand archief

2017-2018 wordt een jubileumjaar! We starten met een feestje op 30 augustus!

Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar. In dat schooljaar viert De Bukehof zijn 50-jarig bestaan! Op woensdagavond 30 augustus start het Rad van Fortuin, een spannende,  maar bovenal gezellige loterijavond met gigantische prijzen voor jong en oud! U bent allen van harte welkom op deze avond, die rond 19.15 uur zal aanvangen. Lekkere hapjes en drankjes zijn aan de bar verkrijgbaar!

Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Afscheid

Dag Unai, dag lieve kanjer!

Bukejournaal Digitaal 22 komt eraan!

Attentie! Attentie! Het nieuwe Bukejournaal Digitaal is verschenen!

Het nieuwe Bukejournaal Digitaal van dit schooljaar is uit, nummer tweeëntwintig van de elfde jaargang, de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! De activiteiten en festiviteiten van de laatste schoolweek staan centraal in deze nieuwsbrief. De ouders en verzorgers van de leerlingen en van de peuters hebben de nieuwsbrief via de mail ontvangen, maar op de website van de school is deze hier te lezen / te downloaden.

Het treinavontuur van groep 6

De kinderen van groep 6 maakten vrijdag 30 juni een treinreis naar Roosendaal (en ook weer terug natuurlijk) om daar op het station aan allerlei opdrachten te werken over het reizen per spoor. Het werd een leerzame, gezellige middag en om het feest compleet te maken kwam de conducteur ook al onze kaartjes nog even controleren!

We willen graag alle papa’s en mama’s die ons kwamen helpen heel hartelijk bedanken. De papa van Fleur had tijdens het begeleiden van zijn groepje zelf nog tijd om dit mooie filmverslag te maken!

Bukejournaal Digitaal nummer 21 is verschenen!

Hoorn – en trompetgeschal, tromgeroffel en gillende gitaren!

Het nieuwe Bukejournaal Digitaal van dit schooljaar is uit, nummer eenentwintig van de elfde jaargang, alweer een goedgevulde nieuwsbrief! Ouders en schoolbetrokkenen ontvangen deze nieuwsbrief in de ochtend via de mail, maar via de schoolwebsite en de social media van de school is deze nieuwe nieuwsbrief van De Bukehof hier in te zien en te downloaden. 

Er staat een paard in de gang?

Een paard in de gang? De tijdloze André van Duin-carnavalskraker?

Je zou het maar meemaken…..leerlingen uit groep 3, die jou komen vertellen, dat ‘er een paard in de gang staat’.

Maar dit keer was het écht. Juf Fleur van groep 3 en Juf Maud hadden zelfs twee paarden meegenomen naar het gangpad van onze groepen drie. Alle kinderen van onze groepen drie mochten een kijkje nemen, vragen stellen aan de juffen en natuurlijk de paarden te eten geven!

Heerlijk zo’n informatieve spreekbeurt mét ‘live- materiaal’……..

Een gaaf Plusklasjaar wordt afgesloten!

Vandaag was er een speciale Plusklas! D’66- onderwijstopman Paul van Meenen, wethouder onderwijszaken Jan Paantjens en Meneer Manfred van de Plusklaskerngroep waren op bezoek bij de docenten Christel en Hans en de Plusklaskinderen van De Klinkert en De Bukehof. Er was een gave speciale les over planeten, programmeren en projecteren!

Donderdag 29 juni om 16:00 uur begint de eindpresentatie van de kinderen, die de derde module Tuin & Techt bij SINE gevolgd hebben. Om het leuke jaar feestelijk af te sluiten, zijn alle plusklas-leerlingen uitgenodigd. Ook hun ouders mogen meekomen! Tijdens /na de presentatie kan men genieten van een eenvoudige bbq en wat te drinken. Met de leerlingen van het huidige traject is afgesproken, dat ze iets van rauwkost of een salade meenemen. De ochtend-kinderen van het huidige traject worden na schooltijd direct bij het Sinelab verwacht, als dat mogelijk is. Eerder mag ook. De middag-kinderen blijven bij het Sinelab; om 16:00 uur begint immers de presentatie. 

Hier is Bukejournaal Digitaal nummer 20!

Het nieuwe Bukejournaal Digitaal van dit schooljaar is uit, nummer twintig van de elfde jaargang, alweer een goedgevulde nieuwsbrief! Ouders en schoolbetrokkenen ontvangen deze nieuwsbrief in de ochtend van zondag via de mail, maar via de schoolwebsite en de social media van de school is deze nieuwe nieuwsbrief van De Bukehof hier in te zien en te downloaden. 

 

 

 

 

 

 

 

De redactie bijeen voor weer een digitale nieuwsbrief

Plusklas-nieuws!

Morgen zijn alle leerlingen vrij van school. Het schoolteam gaat zich voorbereiden op  de afronding van het huidige schooljaar en het volgende schooljaar. De Plusklaskinderen van de Module ‘Groen en Tech’ zijn weliswaar vrij, maar de leerlingen, die de Plusklas willen bezoeken, mogen gerust aansluiten,  de Plusklas-lessen gaan gewoon door! De mensen van Brood&Spelen helpen bij het vervoer van de leerlingen, hartstikke fijn!

Maandag aanstaande is er een extra les, die om 13.00 uur zal beginnen. De les wordt bijgewoond door D’66 onderwijs-specialist Paul van Meenen! Om 14.30 uur is de les afgelopen. Wil je meedoen? Zorg dat je op tijd op school bent (12.45 uur). Voor vervoer wordt gezorgd..

Donderdag 29 juni om 16:00 uur begint de eindpresentatie van de kinderen die dit traject bij ons gevolgd hebben. Om het leuke jaar feestelijk af te sluiten, zijn alle plusklas-leerlingen uitgenodigd. Na/tijdens de presentatie kunnen ze genieten van een eenvoudige bbq en wat te drinken. Met de leerlingen van het huidige traject is afgesproken, dat ze iets van rauwkost of een salade meenemen. De ochtend-kinderen van het huidige traject worden na schooltijd direct bij het Sinelab verwacht, als dat mogelijk is. Eerder mag ook. De middag-kinderen blijven bij het Sinelab; om 16:00 uur begint immers de presentatie. 

De kinderen mogen natuurlijk ouders, familie, vriendjes meenemen om de presentatie bij te wonen. We hebben het aantal gehouden op 3 per persoon; als het aantal overschreden wordt, wordt dit even persoonlijk met de Plusklas-docenten kortgesloten. Jullie zijn van harte welkom!

Bukejournaal Digitaal nummer 19 is uit!

Het nieuwe Bukejournaal Digitaal van dit schooljaar is uit, nummer negentien van de elfde jaargang, een goedgevulde nieuwsbrief! Ouders en schoolbetrokkenen ontvingen deze nieuwsbrief vanmiddag via de mail, maar via de schoolwebsite en de social media van de school is het nieuwe Bukejournaal Digitaal (nummer 19) van De Bukehof in te zien en te downloaden. De nieuwsbrief bevat o.m. belangrijke informatie over de aankomende rapportgesprekken!

Wij wensen u veel leesplezier, u kunt de nieuwsbrief ook hier lezen.

Bukejournaal Digitaal, voor jong en oud!


download-180px

Contact

De Bukehof
Olmenstraat 1
4731 BC Oudenbosch

T. 0165 – 313240
E. info@bukehof.nl

Kalender

Er zijn geen naderende evenementen.

facebookTwitter FlickrYouTube