Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Maand archief

Bukejournaal Digitaal nummer 5 gaat verschijnen!

Bukejournaal Digitaal nummer 5, de nieuwste nieuwsbrief van De Bukehof, zal zondag aan de ouders / verzorgers van onze leerlingen en onze peuters via de mail worden verspreid. U kunt de nieuwsbrief ook lezen en downloaden op de schoolwebsite, via Facebook en Twitter.

Klik hier voor een kijkje in het nieuwste Bukejournaal Digitaal.

(voor)Leeskunstenaars in groep 3!

Vandaag is groep 3 begonnen aan een gave samenwerking tussen de kinderen van de Bukehof en de ouderen van steunpunt de Mulder.
We gingen onze (voor)leeskunsten laten horen en samen puzzelen en kleuren. Zowel de kinderen als de ouderen hebben er ontzettend van genoten!

 

U kunt hier klikken voor alle foto’s van ons bezoek.

Bukejournaal Digitaal nummer 4 is klaar!

De nieuwste nieuwsbrief van De Bukehof, het Bukejournaal Digitaal nummer vier van dit schooljaar is uit! Ouders / verzorgers van onze leerlingen, van onze peuters en alle schoolbetrokkenen ontvangen deze nieuwsbrief via de mail.

U kunt de nieuwsbrief hier lezen / downloaden.

Bukejournaal Digitaal nummer 3 is klaar!

Het derde Bukejournaal Digitaal, de nieuwsbrief van De Bukehof, van dit schooljaar is klaar! Deze nieuwsbrief is wederom gevuld met wetenswaardigheden over en nieuwtjes vanuit onze school/peuterspeelzaal.

Veel leesplezier!  Download of lees hier het nieuwe Bukejournaal!

Kinderzegelactie 2017: Meisjes en jongens van de groepen zeven en acht gaan op pad!

Voor kinderen, door kinderen, dat is het motto van de Kinderpostzegelactie.

Elk jaar zetten duizenden kinderen zich in, zodat andere kinderen het beter krijgen.
Ze gaan langs de deuren om postzegels en andere producten te verkopen.
En dat al generaties lang.De Kinderpostzegelactie bestaat sinds 1924 en sinds 1948 gaan meisjes en jongens op pad voor een betere wereld,
een uniek initiatief in die wereld. Daar mogen we best trots op zijn.

Ruim 160.000 kinderen, dat is meer dan 3 x de Amsterdam Arena, uit de hoogste groepen van het basisonderwijs leren op deze manier om iets over te hebben voor een ander.

Woensdag 27 september om 12.00 uur start de actie. De leerlingen van de groepen zeven en acht zijn iets eerder vrij van school om de landelijke actie goed vorm te geven!

Meer informatie over de actie en de doelen van dit initiatief? Klik hier.

Tostidag groepen 6-7-8 : 26 september 2017

Aanstaande dinsdagmiddag is het tostidag voor de groepen 6, 7 en 8! De overblijfkrachten van de SKO  maken de lekkerste tosti’s van de door de kinderen meegebrachte boterhammetjes!

Smullen maar!  Smakelijk eten iedereen!

Alle juffen en meneren van onze BSO-kinderen worden met prachtige zelfgeknutselde kaartjes uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen bij de BSO!

Unai Kest Memorial Run

Deelnemen aan de Unai Kest Memorial Run op 11 oktober? Echt wel!
Deze unieke prestatieloop (voor de kinderen vanaf 9 jaar en ouderen, deze start om 19.30 uur) en dit gave spellencircuit (voor de kleintjes start dit circuit om 18.30 uur) zijn een prachtige herinnering aan onze Bukehof-leerling, die op 11 juli aan kanker overleed.

Door mee te doen steunt u het onderzoek naar kanker.
We willen niet dat jonge kinderen en grote mensen verdriet hebben, omdat kanker mensen (jong en oud) pijn doet of doodt.

Vul de aanmeldingsflyer (deze zijn afgelopen vrijdag uitgereikt) in, als u en /of uw kind meedoet / meedoen aan de Unai Kest Memorial Run. Ook via de Bukehof-site kunt u een aanmeldingsformulier downloaden. Klik hier op het aanmeldformulier voor de Memorial Run.

Verder kent de Memorial Run een website en een Facebook-pagina. Meer informatie over de Memorial Run is daar te vinden en u kunt uzelf of uw kind(eren) ook via deze media aanmelden. Klik hier voor de website en hier voor de Facebook-pagina, die de Unai Kest Memorial Run ondersteunen.

 

Werkzaamheden in het centrum van Oudenbosch – De route naar De Bukehof

Beste papa’s en mama’s  van de leerlingen en de peuters van De Bukehof.

Op maandag 18 september a.s. start aannemingsbedrijf Gebr. Oomen B.V. met de werkzaamheden in het centrum van Oudenbosch. Deze werkzaamheden kunnen de weg van en naar De Bukehof belemmeren. Klik hier voor een flyer met hierin de informatie en hier voor het bijbehorende kaartje met de omleidingen.

Een actueel overzicht van de werkzaamheden in Oudenbosch. Op de hoogte blijven van de vorderingen? Klik hier op de website van de gemeente waar de openbare werken zijn te volgen.

 

Peuterspeelzaal Hummelhonk

De peuterspeelzaal is ook weer van start gegaan. Na 6 weken is het voor sommige kinderen toch weer spannend. En er zijn weer “nieuwe” peuters komen spelen. Zij moeten ook leren hoe het allemaal werkt op de peuterspeelzaal, daarom zijn we gestart met het Piramideproject Welkom. We leren waar de jasjes en de tassen gezet moeten worden, dat we in de kring de namen van de kinderen gaan noemen en wie dat dan wel zijn. Wat we voor fruit en drinken mee hebben genomen en hoe de regels in het toilet zijn. Ook het speelgoed opruimen komt aan bod en uiteraard wordt alles begeleid door de Piramideliedjes.