Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Hier is Bukejournaal Digitaal nummer 20!

Het nieuwe Bukejournaal Digitaal van dit schooljaar is uit, nummer twintig van de elfde jaargang, alweer een goedgevulde nieuwsbrief! Ouders en schoolbetrokkenen ontvangen deze nieuwsbrief in de ochtend van zondag via de mail, maar via de schoolwebsite en de social media van de school is deze nieuwe nieuwsbrief van De Bukehof hier in te zien en te downloaden. 

 

 

 

 

 

 

 

De redactie bijeen voor weer een digitale nieuwsbrief

Plusklas-nieuws!

Morgen zijn alle leerlingen vrij van school. Het schoolteam gaat zich voorbereiden op  de afronding van het huidige schooljaar en het volgende schooljaar. De Plusklaskinderen van de Module ‘Groen en Tech’ zijn weliswaar vrij, maar de leerlingen, die de Plusklas willen bezoeken, mogen gerust aansluiten,  de Plusklas-lessen gaan gewoon door! De mensen van Brood&Spelen helpen bij het vervoer van de leerlingen, hartstikke fijn!

Maandag aanstaande is er een extra les, die om 13.00 uur zal beginnen. De les wordt bijgewoond door D’66 onderwijs-specialist Paul van Meenen! Om 14.30 uur is de les afgelopen. Wil je meedoen? Zorg dat je op tijd op school bent (12.45 uur). Voor vervoer wordt gezorgd..

Donderdag 29 juni om 16:00 uur begint de eindpresentatie van de kinderen die dit traject bij ons gevolgd hebben. Om het leuke jaar feestelijk af te sluiten, zijn alle plusklas-leerlingen uitgenodigd. Na/tijdens de presentatie kunnen ze genieten van een eenvoudige bbq en wat te drinken. Met de leerlingen van het huidige traject is afgesproken, dat ze iets van rauwkost of een salade meenemen. De ochtend-kinderen van het huidige traject worden na schooltijd direct bij het Sinelab verwacht, als dat mogelijk is. Eerder mag ook. De middag-kinderen blijven bij het Sinelab; om 16:00 uur begint immers de presentatie. 

De kinderen mogen natuurlijk ouders, familie, vriendjes meenemen om de presentatie bij te wonen. We hebben het aantal gehouden op 3 per persoon; als het aantal overschreden wordt, wordt dit even persoonlijk met de Plusklas-docenten kortgesloten. Jullie zijn van harte welkom!

Bukejournaal Digitaal nummer 19 is uit!

Het nieuwe Bukejournaal Digitaal van dit schooljaar is uit, nummer negentien van de elfde jaargang, een goedgevulde nieuwsbrief! Ouders en schoolbetrokkenen ontvingen deze nieuwsbrief vanmiddag via de mail, maar via de schoolwebsite en de social media van de school is het nieuwe Bukejournaal Digitaal (nummer 19) van De Bukehof in te zien en te downloaden. De nieuwsbrief bevat o.m. belangrijke informatie over de aankomende rapportgesprekken!

Wij wensen u veel leesplezier, u kunt de nieuwsbrief ook hier lezen.

Bukejournaal Digitaal, voor jong en oud!

Bukejournaal Digitaal nummer 18 is uit!

Het nieuwe Bukejournaal Digitaal van dit schooljaar is uit, nummer achttien van de elfde jaargang, een goedgevulde nieuwsbrief! Ouders en schoolbetrokkenen ontvangen deze nieuwsbrief vanmiddag via de mail, maar via de schoolwebsite en de social media van de school is het nieuwe Bukejournaal Digitaal (nummer 18) van De Bukehof in te zien en te downloaden. Wij wensen u veel leesplezier, u kunt de nieuwsbrief ook hier lezen.

Een nieuwsbrief moet luid worden aangekondigd!

Het was weer fantastisch!!!

Wauw…wat een prachtig weer, wat een prachtige groep kinderen en wat was het weer een fantastisch natuurkamp!

Vandaag was de laatste dag van ons natuurkamp in groep 7.
En we kunnen er eigenlijk heel kort over zijn: We hebben genoten!
Lekker gegeten, veel gave dingen geleerd, gezien, geproefd en ervaren.

Met dank aan de staf, de ouders, de kids, meneer Geert en de geweldige omgeving kijken wij terug op een fantastisch kamp.

U kunt onze laatste foto’s hier vinden.

Natuurkamp groep 7..de tweede dag!

Lekker ochtendgymnastiek in het ochtendzonnetje, beestjes zoeken en determineren op de laptops, watergevecht (uiteraard!), een lekker ijsje ter verkoeling en natuurlijk gave spellen in en om het bos.

We hebben de dag afgesloten met een lekkere BBQ, de bonte avond en een spannend nachtspel….op naar morgen!

Bekijk hier al onze foto’s van vandaag.

Natuurkamp dag 1

De foto’s van de eerste kampdag van het natuurkamp van groep 7 staan online!

De jongens en meisjes slapen heerlijk..op naar dag 2!

Klik hier voor al onze foto’s:

DSC_1032

Open Deur-Dag woensdag 17 mei

Op woensdag 17 mei houden de drie Integrale Kindcentra van de Oudenbossche Borgesiusscholen een ‘Open Deur-dag ‘ van 09.00 tot 12.00 uur.
Op deze ochtend kunnen de ouders van toekomstige kleuters en peuters de verschillende groepen en de peuterspeelzalen van De Schittering, De Klinkert en De Bukehof bezoeken. De ouders en kinderen kunnen een kijkje in de lokalen en de ruimtes nemen, informatie over het kleuteronderwijs / peuterspeelzaalwerk op de drie centra verkrijgen, of met de leidsters of de schoolleiding in gesprek gaan. Ook is het mogelijk om de toekomstige kleuters en peuters in te schrijven.
U bent van harte welkom in de groepen en de peuterspeelzalen van De Schittering, De Klinkert en De Bukehof!
Uiteraard zijn ook alle ouders en belangstellenden van onze scholen van harte welkom om een kijkje te nemen in de klassen!

De Schittering: Ringstraat 3 website:www.sterrenschooldeschittering.nl
De Klinkert: Burg. Van den Drieslaan 20 website:www.bsklinkert.nl
De Bukehof: Olmenstraat 1 website:www.bukehof.nl

Een gave Koningsspeeldag!

Een fijn zonnetje sierde de luchtlaag, de regendruppels bleven weg en de organisatie was erg goed. Ruim duizend leerlingen konden genieten van actieve spelen en spellen in het Albano-sportcomplex! Veel papa’s en mama’s hebben hierbij geholpen en dat maakte deze dag van de Koninsspelen extra gaaf! Dank iedereen voor de sportieve inzet en de betrokkenheid! Van de Oudenbossche Koningsspelen is een prachtige Bukehof-fotoserie op onze Facebook-pagina te zien! Neem gerust een kijkje!

Op naar de Koningsspelen van 2018!

De Plusklas is gestart! De leerlingen gaan op reis!

De derde module van de Plusklas is al enkele weken onderweg. “Groen en Tech” is wederom een fijne lescyclus met enorm veel kennis, leuke en gave werkvormen en veel 21ste eeuwse vaardigheden. En ditmaal zijn er veel kinderen, die deze module hebben gekozen! Zoveel zelfs, dat er gewerkt wordt in twee groepen, één ochtendploeg (met o.m. de Bukehof-Plusklassers) en een middagploeg.

De Plusklassers gaan op reis en op donderdag 11 mei worden alle Plusklassers verwacht bij Rijk Zwaan, één van ’s werelds grootste groenteveredelingsbedrijven met ongeveer 2600 medewerkers in 30 landen. We zijn opzoek naar papa’s en mama’s die deze Plusklassers willen vervoeren en begeleiden. Tijd en mogelijkheden hiervoor? Meldt u zich gerust aan bij Meneer Manfred (via info@bukehof.nl of via 06-39470517)! Het zou voor de kinderen een geweldig gave ervaring zijn!
-Extra aandachtszaken voor 11 mei:
– Lessen: reguliere ochtendles bij Sine komt te vervallen, de middagles gaat door volgens planning.
– Lestijden ochtend: alle kinderen/vervoerders/begeleiders verzamelen bij ons om 10:30 uur en zijn weer in Oudenbosch rond 12:30 uur.