Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Maand archief

Onze opvang

DSC_0107 kopie

 Dagarrangementen op De Bukehof

Dagarrangementen………een veelgehoorde, nieuwe term in basisonderwijzend Nederland. De dag voor de schoolgaande kinderen gaat vaak verder dan de dagelijkse lessen in de klas gedurende de lestijden van de school. De Bukehof kent een voorschoolse en naschoolse opvang, die voor ons verzorgd wordt door Brood & Spelen. Het overblijven, de tussenschoolse opvang (TSO), wordt op onze school geheel verzorgd Brood & Spelen, die met enthousiasme en expertise voor ongeveer zeventig overblijvertjes per dag de lunch verzorgen, de kinderen begeleiden en een fijne, gezellige middagpauze garanderen.

Het naschoolse aanbod (NSA) geschiedt vanuit de Culturele Marktplaats Halderberge, die in overleg met de school activiteiten na het einde van de schoolse dag inplant voor drie perioden van acht weken. De kinderen kunnen dan heerlijk knutselen, toneelspelen, sporten, bezig zijn met techniek en wetenschap, ontwerpen en aan de slag gaan met moderne media.

Sinds maart 2015 kent onze school ook naschoolse aanbod van Brood & Spelen. De Bukehof is vertegenwoordigd in de werkgroep, die aan de basis heeft gestaan van dit aanbod. Ook in het schooljaar 2015-2016 zal onze school een doorstart maken met het naschoolse aanbod en de daaraan gekoppelde naschoolse activiteiten. Leuk om mee te doen én zowel voor kinderen van de BSO als voor kinderen, die in de naschoolse tijd willen spelen, sporten, creatief bezig willen zijn of willen koken.


download-180px

Contact

De Bukehof
Olmenstraat 1
4731 BC Oudenbosch

T. 0165 – 313240
E. info@bukehof.nl

Kalender

Er zijn geen naderende evenementen.

facebookTwitter FlickrYouTube