Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Maand archief

BSO

Sinds enkele jaren zijn basisscholen wettelijk verplicht om aansluiting met buitenschoolse opvang (BSO) te regelen wanneer ouders daarom vragen. De basisscholen in Oudenbosch zijn hiervoor een samenwerking aan gegaan met Brood & Spelen.

Brood en Spelen
Brood en Spelen is een actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang die tussenschoolse-, buitenschoolse- en kinderdagopvang biedt voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Deze organisatie vindt betrokkenheid en samenwerking met ouders, scholen, verenigingen, kinderen en de buurt belangrijk.

BSO tarieven Brood en Spelen

Openingstijden
De reguliere openingstijden voor VoorSchoolse Opvang (VSO) zijn vanaf 07.15 uur tot aanvang school. En voor BuitenSchoolse Opvang (BSO) vanaf het einde van de schooldag tot 18.30 uur.
De standaard eindtijd van onze BSO is 17.30 uur. Mocht u langer opvang nodig hebben, dan kunt u de opvang met een half uur of een uur verlengen. Uw kind wordt dan opgevangen tot 18.00 uur of tot 18.30 uur. U kunt dit doorgeven bij uw aanvraag. Op aanvraag kunnen wij vanaf 4 kinderen ook opvang verzorgen tot 19.00 uur.

Tijdens vakanties worden kinderen zoveel mogelijk op hun eigen locatie opgevangen. Is dit niet mogelijk dan worden locaties samengevoegd. U ontvangt hier vooraf tijdig bericht over.

Aanmelden
Bent u enthousiast geworden over onze opvang en wilt u uw kind(eren) meteen aanmelden? Dat kan! Aanmelden kan hier via het portaal. van Brood & Spelen.

Let op: wilt u gebruik maken van de TSO en de BSO dan moet u een account aanmaken voor de BSO en een account aanmaken voor de TSO. Dat heeft te maken met het feit dat de BSO gereguleerd is door de Wet Kinderopvang en de TSO niet. Wij voeren daarom twee administraties.

Contact
Brood & Spelen Groep
Rode Kruislaan 1260
1111 XB Diemen
Telefoon: 020-6621102
E-mail: info@broodspelen.nl

Contactpersoon BSO en TSO De Bukehof: Anke Groetelaars (bukehof@broodspelen.nl) (06-10995188)

 

Voor administratieve vragen BSO:

planning@broodspelen.nl

T:020-6621102

www.broodspelen.nl

Voor administratieve vragen TSO / Overblijven:

administratie@broodspelen.nl

T:033-2588684

Vanaf de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar gaat Brood & Spelen de, de buitenschoolse en tussenschoolse opvang (het overblijven) verzorgen op de drie Oudenbossche Borgesiusscholen. Op het gebied van de naschoolse opvang werkt Brood & Spelen met een persoonlijke aanpak én een eigentijds activiteitenprogramma.

Deelnemen? Mag en kan altijd. Aanmelden mag en kan via Brood&Spelen en de school. Kom gerust een kijkje nemen.

Ga naar www.broodspelen.nl/rondleiding om desgewenst een afspraak in te plannen. Nieuwsgierig naar de organisatie? Kijk ook eens op www.broodspelen.nl

 

 

http://www.facebook.com/BroodSpelen

http://www.twitter.com/BroodSpelen


download-180px

Contact

De Bukehof
Olmenstraat 1
4731 BC Oudenbosch

T. 0165 – 313240
E. info@bukehof.nl

Kalender

Er zijn geen naderende evenementen.

facebookTwitter FlickrYouTube