Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Maand archief

Activiteiten NSA

Vanaf de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar gaat Brood & Spelen de, de buitenschoolse en tussenschoolse opvang (het overblijven) verzorgen op de drie Oudenbossche Borgesiusscholen. Op het gebied van de naschoolse opvang werkt Brood & Spelen met een persoonlijke aanpak én een eigentijds activiteitenprogramma.

Elke maand geeft Brood & Spelen een overzicht van de georganiseerde projecten, lessen, actieve en zeer leuke speel – en spelvormen. De activiteiten van Brood& Spelen zijn in te zien op deeze website, maar ook laat Brood&Spelen op de Facebook-pagina van De Bukehof zien, wat er allemaal binnen de Naschoolse Opvang / Buitenschoolse Opvang gebeurt!

Wil je meedoen aan het BSO-programma? Dat kan! Enkele maanden in het schooljaar mogen vriendinnetjes en vriendjes van onze BSO-kinderen kosteloos deelnemen aan het programma. Wèl even doorgeven aan coördinator Anke (te bereiken via 06-10995188).

 

Vragen over de Buitenschoolse Opvang?

Raadpleeg de organisatie via bukehof@broodspelen.nl of raadpleeg de Bukehof-schoolcoördinator Anke Groetelaars via het telefoonnummer 06-10995188.    Ga naar www.broodspelen.nl/rondleiding om desgewenst een afspraak in te plannen.

Nieuwsgierig naar de organisatie? Kijk ook eens op www.broodspelen.nl

 

 


download-180px

Contact

De Bukehof
Olmenstraat 1
4731 BC Oudenbosch

T. 0165 – 313240
E. info@bukehof.nl

Kalender

Er zijn geen naderende evenementen.

facebookTwitter FlickrYouTube