Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Maand archief

Ouderhulpformulier

Hulpouders gevraagd Schooljaar 2016 – 2017

Om alle activiteiten, die dit schooljaar worden georganiseerd, goed te laten verlopen, willen we graag weer van uw hulp gebruik maken.
Van de verschillende activiteiten en werkgroepen heeft het schoolteam samen met de oudervereniging een overzicht gemaakt. Waar mogelijk staat de datum van de geplande activiteit of het geplande feest er al bij. Ook is een aantal groepen op zoek naar hulpouders bij enkele activiteiten.

Onze vraag aan u is om te kijken bij welke activiteiten u mee wilt en / of kunt helpen. Wilt op de bijgevoegde lijst het hokje (of de hokjes) van uw keuze invullen en het formulier bij de leerkracht van uw kind inleveren? (Noteert u zelf ook de activiteiten in uw agenda!)

U wordt tijdig uitgenodigd / benaderd voor de activiteit waarvoor u zich heeft aangemeld. Bij een aantal activiteiten zijn we op zoek naar sponsors (bijvoorbeeld bij De Avondvierdaagse). Het zou fijn zijn om te weten wie we daarvoor mogen benaderen, zodat we niet altijd dezelfde ouders hoeven aan te spreken. Indien wij u hier voor mogen benaderen, wilt u dat dan op het invulformulier aangeven?

Namens alle kinderen, leerkrachten en de oudervereniging van De Bukehof: bedankt voor uw onmisbare hulp !

Download hier het ‘Ouderhulpformulier’.