Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Maand archief

Plusklas

IMG-20160406-WA0024

De Plusklas op bezoek in de Basiliek tijdens de module ‘geschiedenis en onderzoek-vaardigheden’, die door Meneer Manfred en de mensen van de Heemkundige Kring Broeder Christofoor werd verzorgd.

Hoogbegaafde en meerbegaafde kinderen kunnen deelnemen aan de Plusklas. In deze Plusklas wordt onderwijs op maat te geboden en tegemoet gekomen aan de specifieke onderwijsbehoeften van de doelgroep kinderen. Op grond van vastgestelde criteria worden de kinderen voor de Plusklas geselecteerd. De Plusklas is een plek waar het kind even helemaal zichzelf kan zijn. Eenmaal / Tweemaal per week (volgens een vastgesteld rooster) wordt er in deze klas projectmatig gewerkt aan een inhoudelijke verbreding van de algemene kennis. Voor de projecten wordt er samengewerkt met de begeleiders van het Sinelab. In de Plusklas zitten kinderen van drie Oudenbossche basisscholen, van Mariadonk, de basisschool uit Zegge en van Het Bossche Hart (Bosschenhoofd).

De Plusklasleerlingen worden begeleid door de coaches van SINE, de Plusklaskerngroep en de Talentvaardigbegeleider van de scholen.

Meneer Manfred is de contactpersoon voor de Plusklas vanuit de Bukehof.

Lees hier het beleidsplan over de Plusklas van de Oudenbossche Borgesius-basisscholen. De leerlingen kiezen in 2017-2018 uit drie modules van het Sinelab. Klik hier voor deze modules.

Filip, één van onze leerlingen in de Plusklas, vertelt over zijn Plusklas in een gesprek met Meneer Manfred. Klik hier om deze clip te zien.

Informatie over het Sinelab en hun megagave projecten vindt u hier.


download-180px

Contact

De Bukehof
Olmenstraat 1
4731 BC Oudenbosch

T. 0165 – 313240
E. info@bukehof.nl

Kalender

vrijdag, 27 juli 2018
facebookTwitter FlickrYouTube