Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6
Maand archief

Een fijne kerstviering op De Bukehof!

Wat een heerlijk en gaaf kerstfeest op onze school!

In de ochtend toverde elke groep het klaslokaal om tot een gezellige eetruimte en de kinderen konden genieten van een mooi verhaal en fijne spelen en spellen. In de middag bleven twaalf kinderen over op school, de mensen van Brood en Spelen hadden voor hen een kerstmis-puzzeltocht uitgezet en er werden samen heerlijke lunch-hapjes gemaakt!

Daarna vierde de school de kerstviering in de Basiliek. Vele liedjes, dansjes, toneelspel en mooie gedichten passeerden de revue in een prachtig, vrij galmend en feestelijk decor! Na de viering stapten de allerkleinsten van De Bukehof in de auto’s van de papa’s en mama’s, die hen naar De Bukehof vervoereden. De overige groepen gingen te voet naar de school. Er wachtte ons allen een waar feestmaal in elke klas! Vele ouders, maar ook vele jongens en meisjes hadden de lekkerste kersthapjes voorbereid en uitgestald.

Het was in alle groepen een heerlijk en gezellig samenzijn.

De ouders kwamen de kinderen ophalen en konden buiten in een kraampje van de Oudervereniging genieten van Glühwein, warme chocolademelk,wat kleine hapjes en feestelijke muziek. Aan het einde van de avond zong het schoolteam voor de ouders en kinderen nog een prachtig kerstlied…………………..het was een gave kerstviering….de vakantie kan starten.

Heel veel ouders en vrijwilligers hebben van deze kerstdag(en) op De Bukehof iets moois gemaakt, van de voorbereidende groep voor deze dag(en), de ouders, die zorg droegen voor het vervoer van groep 8 naar Het Glazen Huis, de Oudervereniging-ouders,  de lectoren en kosters in de kerk, de ouders, die zorg droegen voor het vervoer en de begeleiding van de kinderen van en naar de Basiliek, de ouders, die overheerlijke hapjes hadden gemaakt, allen hartstikke bedankt voor uw inzet en enthousiasme!  Van de viering in de kerk en het feestelijke buffet in alle groepen zijn veel foto’s gemaakt. De social-media van de school wordt (nog) steeds aangevuld met sfeerrijke beelden. Neem gerust een kijkje op de Facebook-pagina van de school.

Fijne feestdagen en het allerbeste voor 2017!

Klik op de foto’s voor een gave impressie van ons kerstfeest….


download-180px
Contact

De Bukehof
Olmenstraat 1
4731 BC Oudenbosch

T. 0165 – 313240
E. info@bukehof.nl

Kalender
januari 2021
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
facebookTwitter