Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Maand archief

Aanmelding en inschrijving

Uw kind aanmelden op De Bukehof

 

DSC_0124Kennismaking met nieuwe leerlingen en hun ouders vindt in eerste instantie meestal plaats middels een rondleiding op school. De nieuwe leerlingen en hun ouders worden ontvangen door de directie. U en uw kind worden dan door de school rondgeleid om een indruk van de school te krijgen, kennis te maken met de groepsleerkracht en toekomstige klasgenootjes.

Vervolgens ontvangt u van ons een informatiepakket. Daarin vindt u onder andere een inschrijfformulier. Dit pakket kan u ook vooraf worden bezorgd. Na het invullen van het inschrijfformulier en de ontvangst van het formulier op onze school ontvangt u een bevestiging dat uw kind welkom is. Enkele weken voordat uw kind 4 jaar wordt, ontvangt u van ons een uitnodiging om uw kind een paar keer te laten ‘oefenen’ op school. Indien uw kind eerder op een andere school heeft gezeten, dient De Bukehof meer informatie op te vragen vanuit de vorige school, zodat de school weet of de nieuwe leerling voldoende ondersteund kan worden in zijn ontwikkeling op De Bukehof.

De school zal in het contact met de vorige school een leerlingdossier opvragen. In het leerlingdossier zijn onder andere opgenomen:

  • het onderwijskundig rapport;
  • gegevens uit het leerlingvolgsysteem;
  • kopie van het schoolrapport;
  • bewijs van uitschrijving van de vorige school;
  • een eventueel handelingsplan.

Met deze gegevens kunnen wij er voor zorgen dat het onderwijs op onze school aansluit bij het onderwijs dat uw kind op de vorige school heeft gekregen. Bij het weigeren van een leerling, omdat de school na grondige afweging niet de ondersteunende taak kan bieden, blijft  de school partner van de ouders in het kiezen van de meest passende school.

Uw kind is afkomstig van een andere school en wil een dag een kijkje komen nemen in de nieuwe klas? In overleg met de ouders / verzorgers en de stamschool van uw kind is dit goed te regelen.

 


download-180px

Contact

De Bukehof
Olmenstraat 1
4731 BC Oudenbosch

T. 0165 – 313240
E. info@bukehof.nl

Kalender

juli 2020
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
facebookTwitter FlickrYouTube