Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Maand archief

Een nieuwe peuter

Peuterspeelzaal in ons schoolgebouw

Met ingang van 1 januari 2015 kent onze school een peuterspeelzaal die vijf dagen per schoolweek geopend is.  De peuterspeelzalen van de Borgesiusstichting werken samen in de stichting Spelen = Leren. Juf Evita, Juf Judith en Juf Rita verzorgen de lessen, de oefeningen en het spel van de peuters. Onze peuterspeelzalen en hun organisatie kennen een eigen website.  Klik hier om de website te bezoeken.

Een kijkje nemen in onze peuterspeelzaal? Neem gerust contact op met de school, telefoonnummer 0165-313240 of met de PSZ Hummelhonk, vestiging De Bukehof, telefoonnummer 0165-317702 (vanaf 5 januari 2015 is dit telefoonnummer in gebruik ).

Informatie verkrijgen over de peutergroepen en het aanmelden van de kinderen kan via de eigen peuterspeelzaal, via de school, maak gerust een afspraak met de school hiervoor, maar de prachtige website van de peuterspeelzaal biedt eveneens hiertoe ruim de gelegenheid. Via deze link zijn informatie en een inschrijfformulier te raadplegen en in te vullen.

Hier vindt u de nieuwe peuter-kleuterinformatiegids van het schooljaar 2016-2017.

De Bukehof peuterspeelzaal is geopend op: maandagochtend en maandagmiddag – dinsdagochtend – woensdagochtend – donderdagochtend en donderdagmiddag – vrijdagochtend. Bij een verzoek om plaatsing op andere dagdelen wordt gekeken naar de mogelijkheden en het aantal aanvragen voor de betreffende dagdelen.

 


download-180px

Contact

De Bukehof
Olmenstraat 1
4731 BC Oudenbosch

T. 0165 – 313240
E. info@bukehof.nl

Kalender

facebookTwitter FlickrYouTube