Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Maand archief

Tostimiddag: Overblijvers Groep 6-7-8. Smullen maar!

Aanstaande maandagmiddag 18 december is het tostidag voor de groepen 6,7 en 8! De overblijfkrachten van de SKO maken de lekkerste tosti’s van de door de kinderen meegebrachte boterhammetjes! Smullen maar!

Bukejournaal Digitaal nummer 9!

Het nieuwe Bukejournaal Digitaal van dit schooljaar is uit, nummer negen van de twaalfde jaargang! De laatste nieuwsbrief van 2017 is gewijd aan enkele festiviteiten, die de komende week zullen plaatsvinden. Ouders en schoolbetrokkenen ontvingen deze nieuwsbrief via de mail! Veel leesplezier!  Lees of download de nieuwsbrief hier .

Kerstkaarten knutselen met de ouderen bij steunpunt de Mulder!

Vanochtend trokken de kinderen van groep 3 er weer op uit:

We hebben samen met de ouderen van het steunpunt de Mulder kerstkaarten geknutseld.

Deze kerstkaarten worden morgen door de kinderen bezorgd bij mensen in de buurt.

Wij wensen op deze manier iedereen een hele fijne, warme en liefdevolle kerst toe!

Wilt u meer foto’s van deze activiteit zien? Klik dan hier.

Bukejournaal Digitaal nummer 8 is verschenen!

Het nieuwe Bukejournaal Digitaal van dit schooljaar is uit, nummer acht van de twaalfde jaargang! Ouders en schoolbetrokkenen ontvingen deze nieuwsbrief via de mail! Veel leesplezier! Zaterdag verschijnt nummer 9, het laatste Bukejournaal Digitaal van dit jaar. Lees of download nummer 8 hier .

Ideetje voor de lunch van uw kind, morgenmiddag op school?

Aanstaande donderdagmiddag is het tostidag voor de overblijvers van de  groepen 1, 2 en 3!

De overblijfkrachten van de SKO maken de lekkerste tosti’s van de door de kinderen meegebrachte boterhammetjes! Smullen maar!

Meneer Robin van Noort verzorgt een masterclass voor ouders en belangstellenden.

Meneer Robin van Noort helpt kinderen op onze school met motorische begeleiding en training. Vanmiddag verzorgt hij om 16.00 uur een korte workshop hierover in het tussenlokaal van de kleuters. U bent allen welkom!

Bukejournaal Digitaal nummer 7 is klaar……mét extra nieuws!

Het Bukejournaal Digitaal wordt met zorg nagelezen…….

Bukejournaal Digitaal nummer 7, de nieuwste nieuwsbrief van De Bukehof, zal deze ochtend aan de ouders / verzorgers van onze leerlingen en onze peuters via de mail worden verspreid. U kunt de nieuwsbrief ook lezen en downloaden op de schoolwebsite, via Facebook en Twitter.     Klik hier voor een kijkje in het nieuwste Bukejournaal Digitaal.

 

 

 

 

ALARM OP DE BUKEHOF!

Meisjes en jongens, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s………..

Ernstig nieuws: Wat is hier aan de hand?

Vanmiddag ontdekte Meneer Manfred iets vreemds in de flexruimte van De Bukehof!  De speciale slaapkamer voor Sinterklaas is in gebruik! Hoe kan dat? Rode sloffen onder het bed, een waslijn met thermo-ondergoed voor een hoogbejaarde man, een bord en bestek, een beslapen bed, het leesboek (met verhaaltjes voor het slapengaan) geopend en ook de speciale kabeltelevisie stond nog aan! Zeer vreemd!

In overleg met de directeur van de Borgesiusstichting, de juffen en meneren van De Bukehof, de politie en de brandweer is afgesproken dat iedereen, die dichtbij ons schoolgebouw van De Bukehof iets verdachts heeft gezien of gehoord, dat moet melden bij Meneer Manfred!

De wijkagent, die gewaarschuwd werd, maakte snel wat foto’s, die zijn hier te zien.

 

Boukje Voorleeskampioen van de Bukehof 2017-2018

Boukje Voorleeskampioen van de Bukehof 2017-2018

Vrijdag 24 november was de voorleeswedstrijd op onze school. De leerlingen van groep 7 en 8 zijn de afgelopen weken in hun klas bezig geweest met de voorrondes. Uiteindelijk waren er 4 kandidaten; Tess, Fabian, Boukje en Pascale.

Een vakjury heeft alle leerlingen beoordeeld. Uiteindelijk kwam Boukje van Agtmaal, leerling uit groep 7 als winnaar uit de bus. Boukje mag in het begin van het nieuwe jaar meedingen in de vervolgronde van onze  regio.

Wij wensen Boukje alvast heel veel succes!

 

Meneer Robin houdt ons fit!

Meneer Robin van Noort, student aan de Fontys Hogeschool, verzorgt op de Bukehof de trainingen van en de extra lessen voor de motoriek van de leerlingen, die de extra hulp goed kunnen gebruiken. Maar hij houdt ook alle kinderen, juffen en meneren fit met zijn originele bewegingsactiviteiten!

 


download-180px

Contact

De Bukehof
Olmenstraat 1
4731 BC Oudenbosch

T. 0165 – 313240
E. info@bukehof.nl

Kalender

donderdag, 21 december 2017
vrijdag, 22 december 2017
maandag, 25 december 2017
maandag, 1 januari 2018
facebookTwitter FlickrYouTube