Slide 2
Slide 2
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 8
Slide 8
Slide 6
Slide 6

Maand archief

Ons team


Ons team , augustus 2019.

 

Het schoolteam

We hebben gekozen voor een groepsverdeling waarbij de groepen zo veel mogelijk aandacht kunnen krijgen, dus waar de groepen een zo klein mogelijke samenstelling hebben. Binnen de mogelijkheden van de formatie (het aantal leerkrachten op een school is grotendeels afhankelijk van het aantal leerlingen) hebben we gekozen voor de volgende opzet:

 Groep 1 -2 A  Juf Miranda Molengraaf, Juf Linda van Kuijk
 Groep 1- 2 B  Juf Linda Kerstens
 Groep 3  Juf Saskia Gerrits en Juf Ingrid Leijten
 Groep 4  Juf Eva Mermans
 Groep 5  Juf Marga Kuipers en Juf Manuela Twaalfhoven
 Groep 6a  Juf Willemien Vergouwen
 Groep 6b  Juf Lieke Dekkers
 Groep 7 Meneer Bernard Kannekens
 Groep 8  Juf Anne Jongenelen
 PSZ  Juf Mariët Franken en Juf Judith Reijnders

De keuze voor overwegend homogene groepen: een kleine school met een klein aantal leerlingen beschikt nu eenmaal niet over een ruime formatie. Toch zien we ook in onze groepen kansen voor de terugstroom – en doorstroomtrajecten in het onderwijs, dé gelegenheid om het onderwijs af te stemmen op de ontwikkeling van elk kind, dé mogelijkheid om met de kinderen ´het sociale spel´ van de school te spelen en te beleven. In het rooster en onder meer door het inschakelen van het zorgteam, door het bieden van extra ondersteuning in de groepen en door de inbreng van een Leerkracht in Opleiding proberen we onze zorg voor de kinderen te optimaliseren.

Voor het schooljaar 2019-2020 kent onze school één afstuderende leerkracht vanuit de PABO-opleidingen in Breda, Vlissingen en Rotterdam: Juf Peggy van Veen zal haar studie en stage in onze schoolgroep 4 van juf Eva afronden. Alle Leerkrachten in Opleiding hebben een eigen opleidingsvariant en zijn in verschillende perioden en op verschillende dagen op de school aanwezig volgens een vooraf afgesproken rooster.

Juf Jacobine Wetsteijn is de intern begeleider van de school. Zij draagt zorg voor de leerlingbegeleiding, coördineert het zorgplan, begeleidt de coaching van de leerkrachten binnen het zelfstandig werken. Juf Jacobine is tevens bevoegd rekencoördinator van de school.

Onze school kent twee gediplomeerde en bevoegde gedrag-specialisten: Juf Linda van Kuijk , Juf Jacobine Wetsteijn

Onze school kent twee Remedial Teachers: Juf Linda van Kuijk en Juf Ingrid Leijten.

Onze school kent een gediplomeerde en bevoegde leerkracht ‘Special Educational Needs ‘:Juf Miranda Molengraaf

Meneer Fons Pijnen ondersteunt de leerkrachten in hun taken en begeleidt leerlingen in kleine groepjes.

Onze school kent een administratief- en schoolondersteuner in de ochtenden: Sanne de Jong.

Meneer Bernard Kannekens is digicoach van onze school. Op het gebied van de techniek van de computers verzorgt hij de technische eerstelijns zorg. Daarnaast is hij bevoegd coördinator en beleidsuitvoerder van Kurzweil, de programmatuur en hardware voor de ondersteuning van kinderen met dyslexie. Juf Ingrid Leijten is de digicoach voor de schoolprogrammatuur en voor de website van onze school. Tevens is Juf Ingrid de coördinator op het gebied van Wetenschap, Natuur en Techniek voor onze school en binnen de Borgesiusstichting maakt zij deel uit van de Werkgroep Onderwijs in Techniek en Wetenschap.

Met ingang van het schooljaar 2019-2020 verwelkomen wij Juf Karin Goverde als directeur van onze school.

 


download-180px

Contact

De Bukehof
Olmenstraat 1
4731 BC Oudenbosch

T. 0165 – 313240
E. info@bukehof.nl

Kalender

mei 2020
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
facebookTwitter FlickrYouTube